Feesten

Uw jubileum, trouwfeest, bedrijfsfeest, personeelsavond, verjaardag en familiedag maken wij graag tot een onvergetelijk gebeuren, of zoals wij Friezen dat zeggen "in bjuster baarlik moai barren".

Hotel restaurant Wad Oars biedt u verschillende mogelijkheden om uw feest tot 100 personen perfect te organiseren. Met keuze uit een buffet, een meerkeuze menu of ons barbecue arrangement. Wij ontvangen uw gasten met koffie met gebak, een hapje en drankje of op speciale wijze met een feestelijke cocktail (ook alcoholvrij). Wilt u aanvullend theater, muziek of heeft u andere speciale wensen bij Wad Oars kunt u het bespreken.

Trouwen op lokatie bij Wad Oars

Wij maken het bespreekbaar en na het ja woord is het mogelijk om uw trouwdag volledig in te vullen met lunch, koffietafel, diner en feestavond. Het bruidspaar, naaste familie en/of vrienden kunnen aansluitend gebruik maken van 5 comfortabele kamers voor een overnachting. Voor het bruidspaar wordt een kamer naar keuze omgetoverd tot een bruidssuite en is er de volgende ochtend een champagne ontbijt met presentje van het huis of gezellig ontbijtbuffet met naaste familie en vrienden. Zelfs het letterlijk in een huwelijksbootje stappen is mogelijk, met aansluitend een rondvaart met uw gasten op het prachtige Lauwersmeer. Natuurlijk is uw grote dag vrij invulbaar en kunt u van een aantal faciliteiten naar wens gebruik maken, er is veel mogelijk in overleg en dat bespreken wij graag met u.

Voor aanvraag van informatie en de verschillende mogelijkheden zijn wij telefonisch bereikbaar of via contact waarna wij persoonlijk contact met u opnemen.

  • arrange 2
  • banner26
  • banner26
  • banner26