Restaurant

Een intieme plek om eten tot een belevenis te maken in een sfeer van rust en ruimte. Het domein waar ik u verras met intens pure smaken en een rijke variatie aan streekproducten. Uw bord is mijn palet waar water en landproducten elkaar ontmoeten. Onverwachte combinaties bij ieder gerecht van uw keuze grijpen terug op wat onze streek biedt "Wad Oars". Van zilt tot zoet, van licht tot gevuld, een kennismaking met Noord Oost Friesland en het Wad.

Gezien de by nicedeal rijke streek en wad fundament van onze keuken zijn wij heel goed in staat uw dieetwensen te vervullen. Onze menukaart is ruim omschreven en geeft u als gast de mogelijkheid een goede keuze te maken. Daar waar nodig passen wij de gerechten aan en adviseren wij u graag.

onze keuken kookt o.a.; Glutenvrij, lactosevrij, koemelkvrij en houdt rekening met zaken als suikers, zouten en zwangerschap.

Ik bied u een blik in de keuken waar alle gerechten met zorg en aandacht worden bereid. Een open boek met een boeiend verhaal. De vangst uit Lauwersoog, het smaakvolle rundvlees en ons eigen Zilt Lam van het Lauwersland, de streekgroenten van onze akkers en fijne Friese kaassoorten van de boerderijen in de omgeving. Deze parels uit onze rijke streek maken een aangenaam andere smaakbeleving bij ieder gerecht. Dit alles uiteraard begeleid door een passende wijn of wijnarrangement naar keuze.

Ik nodig u uit om kennis te maken met een keur aan verschillende gerechten van onze menukaart.

Graag tot ziens

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks