Duurzaam

Pure gerechten

Wad Oars kookt puur en zoveel volgens de seizoenen. Met een eigenstijl inslag en alleen verse producten, bij voorkeur zo van het land, biologisch en vooral met smaak. Dat betekent dus vrijwel elke twee en een halve maand een nieuwe kaart! Graag verrast onze keukenbrigade u met het "Wad Oars" avontuur keuzemenu van het seizoen, waarvoor we hoofdzakelijk seizoensproducten gebruiken. Wad Oars doet haar best om u een leuke avond te bezorgen. Ons team kan u bij elk gerecht adviseren over een bijpassende wijn.

 

Leveranciers

 
Vlees:  Slagerij Menno Hoekstra  te Anjum
Vlees: Slagerij Emile Terpstra  te Franeker
Vlees: Slagerij Goenga
Vis:  Veltman visservice  te Harlingen
Kazen:  Baron Jansma  te Haule
Wijnen:  Cru68  te Bergum
Koffie & thee:  Dutch Beans  te Leeuwarden
Olie:  House of Taste  te Leeuwarden
Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks